Matchvärdar - Herrarna
Sön 3 sep 2023, 16:00-19:00
Tånga IP
Samling: 14:30Information till föräldrar:
• Ni behöver vara på plats 1, 5 timmar före matchstart
• Det behövs 6 föräldrar
• Det är önskvärt om någon har med sig hembakat
• Matchvärdar finns på plats för att hjälpa till kring matchen
• Er uppgift är att ta hand om kiosken samt att grilla hamburgare
• Vi frågor, kontakta Bosse Kempe eller Per-Arne Hafström som finns på plats på Tånga
Följande ska göras:
• Koka kaffe. Instruktion finns vid kaffebryggaren. Kaffet hälls i stora termosar.
• Koka korv. Instruktion finns vid korvkokaren.
• Ta fram korvbröd och hamburgerbröd ur frysen (om det inte redan är gjort)
• Plocka fram godis, ketchup, senap, muggar, servetter, mjölk och övrigt som kan behövas.
• Skär upp sallad och tomat. Detta finns i kylskåpet.
• Sätt i gång grillen. Grillen står i källaren och matchvärdarna kan hjälpa till att ta fram denna.
• Ställ ett bord vid grillen där det finns sallad, tomat, dressing, ketchup och senap. Vid dåligt väder får detta vara under tak vid kiosken. Det finns ett tält som också kan användas, det är inne i kiosken.
• Bröden läggs i hamburgefickor och säljs i kiosken- sedan kommer de och hämtar burgarna vid grillen och lägger själva på vad de vill ha.
• Ni sköter försäljningen under matchen och bollkallarna serveras en korv med bröd samt festis i periodpausen.
• Efter matchen ska det läggas 20 korv med bröd på en bricka som ledaren för A-laget hämtar till spelarna.
• Städa undan i kiosken, diska, töm termosar, gör rent grillen och ställ tillbaka den.
• Ni behöver vara på plats 1, 5 timmar före matchstart
• Det behövs 6 föräldrar
• Det är önskvärt om någon har med sig hembakat
• Matchvärdar finns på plats för att hjälpa till kring matchen
• Er uppgift är att ta hand om kiosken samt att grilla hamburgare
• Vi frågor, kontakta Bosse Kempe eller Per-Arne Hafström som finns på plats på Tånga
Följande ska göras:
• Koka kaffe. Instruktion finns vid kaffebryggaren. Kaffet hälls i stora termosar.
• Koka korv. Instruktion finns vid korvkokaren.
• Ta fram korvbröd och hamburgerbröd ur frysen (om det inte redan är gjort)
• Plocka fram godis, ketchup, senap, muggar, servetter, mjölk och övrigt som kan behövas.
• Skär upp sallad och tomat. Detta finns i kylskåpet.
• Sätt i gång grillen. Grillen står i källaren och matchvärdarna kan hjälpa till att ta fram denna.
• Ställ ett bord vid grillen där det finns sallad, tomat, dressing, ketchup och senap. Vid dåligt väder får detta vara under tak vid kiosken. Det finns ett tält som också kan användas, det är inne i kiosken.
• Bröden läggs i hamburgefickor och säljs i kiosken- sedan kommer de och hämtar burgarna vid grillen och lägger själva på vad de vill ha.
• Ni sköter försäljningen under matchen och bollkallarna serveras en korv med bröd samt festis i periodpausen.
• Efter matchen ska det läggas 20 korv med bröd på en bricka som ledaren för A-laget hämtar till spelarna.
• Städa undan i kiosken, diska, töm termosar, gör rent grillen och ställ tillbaka den.
Anmälan är öppen för alla i laget.
Logga in här